Открийте стартиращи фирми, услуги, продукти и още от нашия партньор StackSocial.

...
Открийте стартиращи фирми, услуги, продукти и още от нашия партньор StackSocial.
Коментари Харесай

Отплавайте за по-здрави с тази гребна машина за $199,99

Открийте започващи компании, услуги, артикули и още от нашия партньор StackSocial. New York Post може да получи отплата и/или партньорска комисионна, в случай че купувате посредством нашите връзки.

TL; DR:  Спестете 28% от тази гребна машина с 16 равнища на магнитно противодействие, комфортна седалка и педали с каишки срещу плъзгане.

Знаете ли, че седене в продължение на осем или повече часа дневно, съчетано с липса на физическа интензивност, усилва риска от гибел сходно на този от тютюнопушене или затлъстяване? Според откриватели от клиниката Майо това е правилно. Ако сте продължителен лежанка или WFHer като доста от нас, може да сте малко уплашени, само че положителната вест е, че прибавянето на извършения може да анулира тези отрицателни резултати.

Ние не сме тук, с цел да ви кажем да отидете на фитнес, само че ще ви препоръчаме апарат за домашно прилагане, който в действителност може да ви стимулира да спортувате. Тази гребна машина от YOSUDA ​​също няма да разбие банката на $199,99 (рег. $279,99).
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР